Tävlingshästar & Resultat

TÄVLINGSHÄSTAR

 CESAR (F 2010)

f. Crelido m. Coco Chanell mf. San Quintero

Cesar är en av de egna uppfödningarna som har matchas mot fälttävlan. Cesar har gått 4, 5 och 6 års Breeders med bra resultat.

Under 2017 gjorde han sin debut i internationell 2*. Detta gjorde han med bravur och vi lyckades till och med att placera oss. Under året hade vi flera placeringar i 2* och inte ett enda hinderfel hela säsongen, precis som på 1*nivå.

Nu under 2018 har vi gjort vår debut i den internationella 3* korta klassen, hittills har vi tävlat i Polen, Tyskland och Nederländerna. Cesar har varit snubblande nära placering vid några tillfällen och går väldigt stabild och självsäkert i 3* klass, är en otrolig känsla att sitta på honom i terrängen. Just nu filar hans ryttare bort lite dålig ridning i Banhoppningen och vi jobbar på att sätta bytena och finputsa dressyren som blivit väldigt mkt starkare och bättre för varje start.

Cesar är en väldigt komplett fälttävlanshäst som är jämn i alla tre grenar, men han är ändå något alldeles speciellt att rida i Terrängen 🙂 Det är en otrolig känsla att sitta på en häst som gör dessa svåra klasser så lätt och kommer i mål med gott självförtroende och med glädje varje gång. Vad jag älskar denna hästen!!

Vårt mål för 2019 är att kvalificera oss till EM i Luhmülen och bli stabil i lång 3* även rida  inom tiden.