Tävlingshästar & Resultat

TÄVLINGSHÄSTAR

 CESAR (F 2010)

f. Crelido m. Coco Chanell mf. San Quintero

Cesar är en av de egna uppfödningarna som har matchas mot fälttävlan. Cesar har gått 4, 5 och 6 års Breeders med bra resultat.

Under 2017 gjorde han sin debut i internationell 2*. Detta gjorde han med bravur och vi lyckades till och med att placera oss. Under året hade vi flera placeringar i 2* och inte ett enda hinderfel hela säsongen, precis som på 1*nivå.

Under 2018 gjorde vi vår debut i den internationella 3* korta klassen, vi hartävlat i Polen, Tyskland och Nederländerna. Cesar har varit snubblande nära placering vid några tillfällen och går väldigt stabil och självsäkert i 3* klass, är en otrolig känsla att sitta på honom i terrängen. Just nu filar hans ryttare bort lite dålig ridning i Banhoppningen och vi jobbar på att sätta bytena och finputsa dressyren som blivit väldigt mkt starkare och bättre för varje start.

2019 nu har stjärnsystemet ändrats så nu är det 4* klass vi tävlar (hette 3* förra året) vi började året i Luhmülen med en 3 * klass, där va vi ålacerade, sen har vi varit i Sopot, där det blev lite stolpe ut, Marbach åkte jag till ensam, 130 mil, jobbigt, långt och inte så smart, men vi gjorde en riktigt bra tävling och tog vår första placering i 4* nivå med en 18:e plats, därefter åkte vi till strzegom och nation cup klassen, tyvärr fick jag inte rida laget, men bästa svensk på en 11:e plats var väldigt roligt. Nu hoppas jag vi får rida i Aachen och sen EM om allt går min väg och jag har lite tur.

Cesar är en väldigt komplett fälttävlanshäst som är jämn i alla tre grenar, men han är ändå något alldeles speciellt att rida i Terrängen.

Det är en otrolig känsla att sitta på en häst som gör dessa svåra klasser så lätt och kommer i mål med gott självförtroende och med glädje varje gång. Vad jag älskar denna hästen!!