Lympos Hästfoder

Genom åren så har kunskapen för foder ökat och förståelsen för hur otroligt viktigt det är att ge hästarna ett utmärkt foder blivit mycket tydligare. Jag har aldrig haft så fina hästar som jag har nu sedan jag för 10 år sedan bytte till Lympos. Jag är oerhört nöjd med både kvalitén och resultatet det skapar hos mina hästar. Jag vet att det skapas med stor omsorg och kärlek av Lennart och bara att besöka hans fina gård med de fina fullbloden och den rena och fräscha fabriken gör att det känns tryggt och säkert. Jag skulle inte vilja vara återförsäljare för ett foder som jag inte är 100% nöjd med själv.

LYMPOS är ett svenskt müslifoder för alla kategorier hästar med noga utvalda råvaror.

Lympos Bas

Lympos Bas är ett hästfoder av müslityp med medelhög energi. Fodret innehåller noga utvalda råvaror, mineraler och spårämnen som lämpar sig väl till alla kategorier av hästar.

Energi enl SJV 11,3Mj/kg. Råprotein 110g. Smb.råprotein 85g. Vatten 13%. Råfett 5,2%. Växttråd 11%. Aska 5,8%. Kalcium 7,5g. Fosfor 4,2 g. Magnesium 3,0g. Natrium 5,6 g

Lympos Havrrefri

Lympos havrefri är ett färdigfoder av müslityp helt utan havre. Fodret innehåller noga utvalda råvaror, mineraler och spårämnen. Lympos havrefri är ett extra bra alternativ till de hästar som anses bli för ”heta” av havre.

Energi enl SJV 11,5Mj/kg. Råprotein 105 g. Smb.råprotein 75 g. Vatten 11%. Råfett 5 %. Växttråd 9,3%. Aska 6%. Kalcium 7,3 g. Fosfor 4,7 g. Magnesium 3,0 g. Natrium 6,2 g.

Lympos Sport

Lympos sport är ett färdigfoder av müslityp som är rikt på skonsam energi. Fodret innehåller noggrant utvalda råvaror, mineraler och spårämnen speciellt anpassat till aktiva hästar.

Energi enl SJV 12,2Mj/kg. Råprotein 102 g. Smb.råprotein 80 g. Vatten 12%. Råfett 9,5 %. Växttråd 11%. Aska 6%. Kalcium 7,2 g. Fosfor 4,6 g. Magnesium 3,3 g. Natrium 6,2 g.

Lympos Avel/Ung

Lympos avel/ung är ett färdigfoder av müslityp som är speciellt anpassat till dräktiga ston och växande unghästar.

Energi snl SJV 11,6 Mj/kg. Råprotein 160 g. Smb.råprotein 125 g. Lysin 10,2 g. Vatten 11%. Råfett 8%. Växttråd 10%. Aska 6 %. Kalcium 12,2 g. Fosfor 5,6 g. Magnesium 3,2 g. Natrium 4,0 g.

Lympos Kombi

Lympos kombi är ett koncentrat-/tilläggsfoder med noga utvalda råvaror som är lämpligt för alla kategorier hästar. Med dubbel koncentration av mineraler, vitaminer och spårämnen kan fodret användas enskilt eller som komplement till spannmål.

Pris

På grund av rådande omvärdsläge så varierar priserna så för aktuellt pris kontakta oss.